Choď na obsah Choď na menu

Prosba o pomoc – zrušiť sektu Kresťanské spoločenstvo milosť

11. 3. 2012

Kto z vás má príbuzného alebo známeho právnika, navrhnite mu, aby sa začal dobrovoľne venovať sekte KS milosť.

Dobré by bolo, aby sa našiel nejaký právnik,

ktorý by bol ochotný vybavovať a chodiť po súdoch,

s cieľom právnou cestou dostať pastorov KS milosť za mreže, nakoľko páchajú vážne trestné činy ubližovania na psychickom zdraví členov sekty.

***********

úryvky z diskusie:

Bývalá členka sekty

Ja som chodila do KS MILOST do Lipt.Mikulasa.Znicilo mi to rodinu,zdravie.ja sama som padla na dno a na urcity cas som prestala verit v Boha.doteraz sa z toho spamatavam.a nie som sama.poznam vela rodin,ktore takto znicili.su to vlci v ovcom ruchu.Keby sa nasiel pravnik a skupina ludi,ktora zariadi to,aby zanikli a poniesli si nasledky+verejna potupa.tak ako oni potupovali svojich clenov.

***********

Admin:

Vlado Vy ste úbohá, zblúdenia, pomýlená a zmanipulovaná duša.
I keď Váš psychický stav, nie je na psychopatologickej úrovni (ako u iných členov), aj napriek tomu ste psychicky zmanipulovaný

S veľkou hrdosťou sa Vlado chválite, že prispievate peniaze do sekty.
Tak to je teda naozaj veľmi na „chválu“!
A len tak náhodou nemáte ženu a deti?
Nehladujú Vám náhodou žena a deti netrpia od hladu, a majú si čo primerané obliesť
z dôvodu, že prispievate veľké peniaze na sektu?

A Vlado nehanbíte sa, že prispievate na blahobyt svojich pastorov, ktorí žijú v nepochopiteľnom prepychu?
Vy ste otrok ktorý pracuje na pána – pastora, aby mohol žiť v blahobyte

Hovoríte, že tie príspevky od členov sekty sú falošné – to je ale len Váš zmanipulovaný názor.
Ja Vám veru môžem povedať len jedno: Kto by mal motiváciu
a čas na falšovanie príspevkov?
Je skutočne nereálne, aby niekto mal čas, chuť a motiváciu falšovať tie príspevky.
A navyše aj zo svojho terminálu vidím, že každý príspevok retardovaného člena má inú IP adresu

Príspevky sú na 100% pravé a autentické!!!!
***
A Vlado nie ste náhodou Vy ten úbohý zmanipulovaný úbožiak, ktorý ma chcel udať na políciu, kvôli tomu, že ohlasujem o sekte pravdu?

***********

Admin:

Nuž ja mám zo života jednu skúsenosť: treba byť skeptický.
Tak po prvé nemôžem si byť istý či to čo tu píšete je naozaj pravdivé, či to nie je zámerne vymyslené.
Ak by to aj bolo s princípu pravdivé, rozhodne by Vaše svedectvo nebolo celkom objektívne pretože KS Milosť je známa manipuláciou.
inak samozrejme; ako som aj v iných príspevkoch písal nie v celej ks milosť sú pastori rovnakí, ks milosť má veľa pastorov, nie všetci sú možno takí cynici, niektorí môžu byť RELATÍVNE SLUŠNÍ - o tom som písal aj v jednom z predchádzajúcich príspevkov.
Inak na základe charizmy poznania a múdrosti mi Pán Boh pomohol nájsť aj tie najtajnejšie taktiky pastorov o psychologickej manipulácii - konkrétne myslím o falošnom Duchu Svätom - bohužiaľ nemám čas o týchto veciach podrobnejšie písať
Oľga Vy síce môžete mať všeliake pekné citové a emocionálne zážitky z KS milosť, môžu sa v ňom ľudia psychologicky zmeniť k lepšiemu, avšak to neide o skutočné kresťanské obrátenie, to nemá s Pánom Bohom nič spoločné, je to len psychologické úroveň, nie náboženská Božia úroveň milosti
Nedajte sa manipulovať v sekte, úbohá duša

***********

čleka ks milost
(olga, 11. 12. 2011 9:34)

som členkov KS MILOST už 5 rokov. KS MILOST je jedina prava viera. My mame istotu spasenia.Za dobre skutky sa nedostaneš do neba , čiže my možeme aj hrešiť. Stači ak budeme presviečať ludi aby sa pridali k nam ,,aby sas zaregistrovali,, odovzdavali desiatky,Tak nam to hovory saš pastor. haleluja haleluja...

***********

členka sekty

(anna, 13. 9. 2012 18:59)
konečne to katolikom niekto vysvetlil.Ved oni su už aj tak zatrateny.Istotu spasenia najdete len v KS Milost. Touto cestou by som Vas chcel poprosit aby ste sa pridali k nam a podporili nas k registracii

**************************************************

Zo sekty KS milosť mi omylom poslali automatickým generátorom emailov nasledovný email o svojej vlastnej kritike:

Zdravíme Vás,

členov, fanúšikov a podporovateľov KS Milosť. Radi by sme Vás oboznámili s tým, že dnes, dňa 15. augusta prebiehala diskusia o našom spoločenstve v relácii Zaostrené na rádiu Lumen. Pozývame Vás vypočuť si celú reláciu. Od samého začiatku, až do konca. Hoci bola relácia vysielaná na rádiu Lumen, bola objektívna a zahŕňala všetky potrebné a objektívne fakty. Bolo by dobré, aby ste si spomínanú reláciu vypočuli, môžete tak spraviť pomocou nižšie uvedených linkov.

Link 1 - nezostrihaná nahrávka (obsahuje piesne v relácii), download: http://bit.ly/18CAR1h , http://bit.ly/1cVydIV
Link 2 - upravená nahrávka (neobsahuje piesne v relácii), download: http://bit.ly/12e0owT , http://bit.ly/13HTPQJ

V relácii diskutujú: bývalá členka kresťanského spoločenstva Milosť Michaela, jeden zo súčasných pastorov v Nitre Milan Dupan, riaditeľ cirkevného odboru Ministerstva kultúry Slovenskej republiky Dr. Ján Juran a zástupkyňa občianskeho združenia Integra centra prevencie v oblasti siekt Mgr. Ivana Škotová.

Prajeme pekný deň. S pozdravom,
Milosť - Kresťanské spoločenstvo

--
Na tento e-mail prosím neodpovedajte, je generovaný automaticky.

Prečítajte si aj ďalšie články, kliknite sem

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

šťastná - Re: V anglicku nie je ziadny problem zo sektami.....

10. 9. 2012 23:06

Milý Ján. Novodobý satan, ako ty vravíš, je pastor, ktorý manipuluje ľudí, vyciciava z nich peniaze, ničí rodiny a z ľudí robí trosky. Vieš prečo sa Vám nedarí k registrácii?... lebo Boh vidí, čo sa tu deje, je proti rozpadu manželstiev a bráni si svoje. Áno, je krajšie nazvať to, čo vy máte spoločenstvom, lebo je to neškodnejšie. Krásny ťah, palec hore.

šťastná - NEPEKNE SKUSENOSTI V KS

9. 9. 2012 23:07

Ja som mala priatela z tzv. ,,leticno-charizmatickeho´´ hnutia, ako sa nazyvaju. Ich hlavnou ulohou, no najma zo strany rodiny bolo mnou manipulovat a nechat sa ,,prekrstit´´. Neustale vyhadzovania na oci, ze nie som ,,krestanka´´, ze nie som pre ich syna vhodna a ak sa vezmeme, ze skoncim v pekne a ine vyvolavali vo mne neustale vycitky. S partnerom sme sa nemohli na verejnosti drzat za ruky a uz vobec nie pobozkat. Rodina a ,,spolocenstvo´´ si ziadalo, aby som navstevovala ich stretnutia, dokonca som s nimi raz zasla do BB na ,,konferenciu´´. Nielen na ,,sedeniach´´ v KS Milost, ale aj v BB som mavala casto pocit, ze cosi do niekoho hodim. Zmahala mnou neskutocna nervozita, ba skor by som to nazvala az agresivitou. Pytate sa mozno preco som to robila. Odpovedou je, ze to bolo pre osobu, na ktorej mi zalezalo, nuz ta mi tiez neustale vyhadzovala na oci, ze len ,,on´´ vzdy cosi pre mna obetuje a cosi straca. Spociatku mi to bolo velmi luto, lebo som nechcela, aby ,,nadobudnute´´ stracal. Po kratsom uvazeni som sa sama spytala, co kvoli mne vlastne stratil? Ci mi uverite, a ci nie, odpoved je NIC! Nas ,,vztah´´, ak to mozem tak nazvat bol velmi labilny. Schadzali sme sa a rozchadzali. Pricinou kazdeho (takmer) rozchodu bola rodina a silne manipulovatelna povaha zo strany jedneho jej prislusnika . Po istej dobe sme sa definitivne rozisli. Bolo to asi to najspravnejsie rozhodnutie v mojom zivote. Momentalne som stastne zadana a mam partnera, ktory mi je v tejto veci ,,seberovny´´ a s ktorym som stastna. Pre ostatnych, ktori mate take iste trapenie je najlepsim riesenim sa rozist, ci to boli, alebo nie, lebo ako Zbirka spieva vo svojej piesni ,,Co boli, to preboli´´ tak zle odide a dojde este len to krasne. Ja som tomu spociatku neverila, lebo som svojho byvaleho partnera lubila, ale sudeny mi bol iny. Jedinym poucenim zo vztahu clena KS Milost mi bolo to, ze viem, co uz v zivote nechcem zazit!!! Pevnu volu priatelia... ;-)

Peter - Admin - Re: NEPEKNE SKUSENOSTI V KS

10. 9. 2012 15:39

Ďakujem Vám za svedectvo.
Tak to Vám verím, že ste naozaj štastná.
Je veľmi pozitívne, že ste sa aj napriek zaľúbenosti rozišla s priateľom, ktorý pochádza z KS Milosť.
Ak by ste to tak neurobila, pastori by Vás hypnózou psychicky totálne zničili.
Ďakujme Pánovi za Váš pozitívny osud

šťastná - Re: Re: NEPEKNE SKUSENOSTI V KS

10. 9. 2012 22:53

Mnoho ludi mi vravievalo, ze som sa zmenila. Ano, priznavam, zmenila. Na jednej strane som bola stastna, lebo som bola zalubena, nuz na druhej bolo moje spravanie prejavom utrapenosti a sklesnutosti. Nevedela som, co dalej a ako riesit uz spominanu situaciu. Moje okolie mi spominalo, z odstupom casu, ze som bola ,,ina´´. Menej som sa smiala, nebola som vesela, skor zamyslena a utrapena. Rodina sa bala, ze ,,spadnem´´ do sekty. I ked oni sa tak nenazyvaju (neriesim ci su, ci nie), neuvedomuju si dosledky svojho konania a to, ako ludom ublizuju. Vidia len (vo svojich) ociach to, ze druhym ,,nekrestanom´´ pomahaju. Nevidia druhu stranu mince. To, ako sa oni citia, ci maju nejake trapenie. Vidia len to svoje, kydaju na druhych a odsudzuju. Ked uz su taki ,,bezchybni´´ preco odsudzuju druhych? V pisme sa pise ,,Nesud, lebo budes odsudeni´´. Co robia oni? ,,Kydaju´´ hnoj na druhych. Vsetko, co robime je podla nich zle. Vravia, ze papez v Rime zije v neuveritelnom prepychu. Co vsak na to hovoria, ze jeden z ich ,,radov´´ zije tiez tak honosne? To uz nic... nie, to nespominaju... Biblia je proti rozpadu manzelstiev- co vsak oni svojim spravanim docieluju?... mne nie manzelstvo, ale skoro ,,rozhodili´´ rodinu, kedze som sa snazila riesit spominanu situaciu tak, ze som nechcela ublizit ziadnej zo stran. Ako som dopadla?... ze som bola za to, ze som len- citujem- ,,natahovala cas, aby som spominanemu ,,krestanovi´´ ublizila. Zamyslime sa nad otazkou... Ak niekoho lubite, chcete mu ublizit?... co uz, mentalita ,,krestanov´´ je ina, lebo podla nich su oni ,,pravi´´ a vsetci ostatni asi ,,lavi´´... Osobne nie som rimokatolicka, ktora pravidelne navstevuje kostol, som leb osoba, ktora sa snazi ku druhym spravat tak, ako chce, aby sa spravali druhi k nej, verim v Boha a nehanbim sa za to. Neodsudzujem nikoho, len by sa trosku mohli zamysliet nad dosledkami svojho konania. Clovek je clovekom preto, lebo ho stvoril Boh a nie preto, aby z neho ,,krestan´´ urobil trosku.

ochmonek - RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!!

5. 8. 2012 12:34

mohol by mi niekto napisat cele meno a priezvisko cloveka co toto napisal?! bud chlap a napis mi to meno...
taketo trapne veci nepodlozene nicim len svojim nazorom.. neni ti to trapne? poznas aspon jedneho z tych pastorov ked nieco taketo si schopny napisat? ty si hovoris krestan? ak ma clovek verit takemu krestanovi ako si ty tak to prepac radsej nech je hriesny!
o krestanskom spolocenstve sa urcite viac informacii a pravdivych informacii dozviete na ich stranke www.milost.sk... tieto vase komentare su na smiech a precitajte si ich rad radom a podla mna jednoznacne pridete na to kto je tu zfanatizovany... cele storocia sa na svete kaze nespravne evanjelium, co sa ani neda nazvat evanjeliom.. evanjelium je dobra sprava o smrti a vzkrieseni Jezisa Krista.. kto uveri a ucini pokanie presne ako to kazal aj Jezis ten bude spaseny.. to je ta uzka cesta.. sirsie si rozoberme katolicke ucenie.. omse, obrady, sviatosti, tradicie, sochy, krize, obrazy a pod. dalej uctievanie marie, poslusnost cloveku (papezovi) nie bohu a este k tomu neposlusnot ani boziemu slovu ale vymyslene bachorky papezov za cele storocia... kto je sfamatizovany prosim vas? kto si zasluzi basu? rkc je pliaga od satana a myslite si co chcete na takej cirkvi nieje dobre absolutne nic! a radsej sa kazdy zamyslite na tom co konate a comu verite vy.. ci ste aspon trochu podobny prvej cirkvi, apostolom, ucenikom a samotnemu Jezisovi... vretenicie plemeno ste! presne ako povedal Pan farizejom mate kluce od kralovstva nebeskeho ale samy don nevchadzate a tym co by chceli branite...
uprimny katolik je v tom ze ano ked splni vsetky sviatosti a ostatne vymyslene somariny, ked sa bude modlit uprimne aj k marii, a posluchat papeza a bibliu si vykladat len tak aby to bolo v sulade s jeho vyjadreniami tak ste na ceste do pekla! krestanstvo urcite nieje o tom co kazete a ucite vy! a skalou cirkvi urcite nieje papez ale jedine Jezis Kristus ktory je pociatok aj koniec.. na pociatku bol a aby bol aj na konci katolici by sa mali zobudit! po celom svete sa zacina prebudzat prava cirkev, ktora uci evanjelium ake je a na slovensku sa o to stara napr aj KS milost alebo baptisti, jednota bratska. apostolska cirkev a pod. ale urcite nie rkc! rkc je maximalne najvacsia sekta ktora si za starocia podmanila strasne vela ludi a naviedla ich na taku cestu ktora z tou uzkou, ktoru spominal Pan Jezis nema nic spolocne...
cinte pokanie z tohto! a prajem vam aby ste nasli tu spravnu cestu a zistili co je pravda...
asi tak... pokoj vam :)

Peter - Admin - Re: RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!! RKC JE SEKTA!!!

5. 8. 2012 15:16

ďalším problémom je to, že máte extrémne radikálne a fanatické protestantské názory.
Upozorňujem Vás, že náboženský radikalizmus a fanatizmus nemajú nič spoločné s pravou vierou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neuznávate Eucharistiu?
Prví kresťania jednoznačne Eucharistiu uznávali a slúžili omše.

Neuznávate Pannu Máriu?
Najpravovernejšia Koptská Cirkev má veľmi veľkú úctu k Panne Márii.
Tiež prví kresťania, Pannu Máriu veľmi uznávali.
Biblia hovorí tiež o úcte k Márii “hľa, od tejto chvíle blahoslaviť ma budú všetky pokolenia, lebo veľké veci mi urobil ten, ktorý je mocný“ - to znamená, že protestanti sa neriadia Biblie
http://svatepismo.sk/suradnice.php?suradnice=Lk+1%2C46-56


Neuznávate očistcu?
V Biblii sa píše: „26 Veru hovorím ti: Nevyjdeš odtiaľ, kým nezaplatíš do ostatného haliera. “
To znamená, že protestanti sa neriadia Biblie
http://www.svatepismo.sk/suradnice.php?suradnice=Mt%205,%2020-26

Nič nemám proti tomu, že v kostole sú sochy – nikto sa im neklania.
To len protestantskí fanatici s tým majú problém
****
Nesprávne si vysvetľujete obnovu kresťanstva. Ak sa chcete niečo pravdivé dozvedieť o obnove Cirkvi, prečítajte si nasledovné články

https://vierafilozofia.estranky.sk/clanky/clanky/ockovanie.html
https://vierafilozofia.estranky.sk/clanky/clanky/rkc-viac-proti-kristovi-bojuje--ako-ho-podporuje--o-obnove-krestanstva.html

(i keď linky nemusí vidieť celé, dajú sa skopírovať)
****
Hovoríte o protestantských cirkvách, ako o pravoverných?
Obidve cirkvi – katolícka a protestantská sú v rovnakom vnútornom rozklade, to čo sa týka katolíckej sa týka aj protestantských cirkví, viac sa môžete dočítať na stránke

Danča - Prosím o pomoc

2. 8. 2012 16:52

Dobrý den, sestra se zapletla s charismatickým křesťasntvím milost. Je to tak dva měsíce, kdy potkala jednoho z nich. Od té doby je jako vyměněná, nikdo ji nepoznáváme, ani rodina, ani kamarádi. Mluví jen o bohu a deseteru. O tom, jak je taková víra dobrá, ale sama pořádně neví co to je. Mluví z cesty, nikdy jsem ji takovou nezažila a všechno jsou to názory toho chlapa, který si ji po měsíci nastěhoval domů. Je doslova jako smyslu zbavená. Prosím poraďtě, jak ji pomoct (i když to odmíta) myslí si, že je to naprosto v pořádku). Chci zpět svou sestru, né tuhle loutku bez svého názoru. Prosím o radu. Děkuji.

Peter - Admin - Re: Prosím o pomoc

3. 8. 2012 20:59

Viem Vás pochopiť v utrpení, keď Vaša dcéra takto dopadla,
keď zo zdravej dcéry sa stala mentálne chorá.
Mať psychicky choré dieťa, ktorému spôsobili retardáciu iní ľudia je niečo hrozné.
Nehnevajte sa na pekelníkov-pastorov z KS, pretože na nich siaha Boží hnev
Po smrti každý človek prechádza Súdom - Božím Súdom bez zaujatostí a demagógie, úplne spravodlivý.
Pán Boh pastorov odsúdi potrestá na večný trest neopísateľného utrpenia - trest pekla, ktoré je reálne

Škoda, že neexistuje súdna organizácia - inkvizícia, ktorá by takéto problémy vedela veľmi efektívne riešiť

Dal by som Vám nasledovné rady:
ak dávate dcére nejaké peniaze, tak jej peniaze prestaňte dávať, s cieľom aby nemala peniaze pre pastorov. Ak by nemala peniaze, mohlo by to pastorov nahnevať a mohli by ju z KS milosť vyhodiť.

Porozprávajte sa s nejakými ľuďmi s veľkou prirodzenou inteligenciou, nech vymyslia rafinované triky, aby ste zabezpečili pohnevanie Vašej dcéry s pastorami. Potom by dcéru mohli s KS milosť vyhodiť, čo by bolo pre Vás a Vašu dcéru veľmi pozitívne

Bolo by dobré, ak by ste si nejak vybavili odbornú hypnózu Vašej dcéry - hypnotizér by snáď vedel odňať stopy po nebezpečnej manipulácii pastorov
Snáď by Vám to aj mohla preplatiť poisťovňa

pepo - prozba o pomoc

2. 8. 2012 20:12

mila danča , pozry si na YOU TUBE nebo na nete ,,,ježiš je normalny,,,

noja - sekta?

1. 4. 2012 23:51

všetci materialne založení ludia vidia vo vsetkom len peniaze pre pastorov. Je to smutne, ak sa povazujete za veriacich a odsudzujete nejaku cirkev ktora sa riadi Bozim slovom v ktorom je jasne napisane aby sme ctili Boha zo svojho majetku. A ak si niekto mysli ze cielom tanca je nabor ludí ktorí budu davat peniaze pre pastorov, tak sa mýli. Cielom je skor zviditelnenie cirkvi ktora kaže evanjelium - evanjelium vdaka ktoremu sa mozu ludia obratit a ziskat spasenie vo viere v Ježiša Krista. Vsetci tí ktorí tu kritizujete krestanské spoločenstvo Milosť a nekážete ludom evanjelium tak ako to povedal Ježiš tak nemate čo kritizovať, lebo este nepoznate dobre bibliu. Začnite kázať ludom zvesť evanjelia a potom uvidíte ako vás ludia nazvú :) Presne tak ako nazyvate vy členov a pastorov Milosti. A prečo ich ludia volaju sektarmi? Preto lebo žijú podla slova Božieho a sú jeho činitelmi. Preto povzbudzujem i vás, hladajte pravdu a pravda vás oslobodí - tou pravdou je Ježiš Kristus - Slovo Božie ktoré sa stalo telom. Ja osobne som bol vyse 20 rokov katolikom , ale Boha som nepoznal... Ale za nejaký rok čo som členom Milosti som Boha spoznal viac ako za 20 rokov náboženstva, tradícia a rituálov. Za to chválim Boha, a dakujem mu. Boh je dobrý a jeho slovo je pravda. Amen :)

podpora - Re: sekta?

2. 4. 2012 0:01

presne tak ako vravíš.... každé prečo .. ma aj svoje preto.... čiže tý, ktorí odsudzuju Milosť vnej podla mna ani neboli a ani nevedia čo sa tam káže ... súdia.. a pritom jediný kto nás može sudiť je Boh... tak nechápem ako mohol túto tematiku vôbec autor napísať a vnuknuť ľudom... chcel by som ho poznať... vtedy by som lepšie spoznal na jeho priklade človeka falošnej viery.... ale verím, že aj autor témy má šancu obrátit sa a byť spasený.... láska je boh... boh je život... amen

Peter - Admin - Re: sekta?

2. 4. 2012 13:31

Dovoľte, aby som reagoval na Váš príspevok.
Moju odpoveď si nájdite z týchto skopírovaných príspevkov z diskusie:

Manipulácia
(Pavol, 31. 3. 2012 14:00)
Ľudia v KS Milosť si neuvedomujú, že sú manipulovaní. Mnohí z nich prežívajú na začiatku pocity subjektívneho šťastia. Zdá sa im totiž, že našli spoločenstvo, ktoré ich bezvýhradne prijíma. Tento stav by sa mohol prirovnať k pocitom zamilovanosti. Človek sa môže stať až psychicky závislým od pastorov alebo spoločenstva, čo má podobné dôsledky ako ktorákoľvek iná závislosť od alkoholu, iných drog, hracích automatov.
***************************************
Re: Manipulácia
(Peter - Admin, 31. 3. 2012 18:15)
Áno máte pravdu Pavol, členovia KS milosť sú zmanipulovaní a retardovaní zároveň.
Myslím si, že odhovárať členov sekty od ich zlej cesty by bolo zbytočné - manipulácia je silnejšia.
Avšak môžeme pravdivými negatívnymi poznámkami v tejto diskusii aspoň budúcich možných členov preventívne vystríhať.
Pastori obrazne povedané dávajú členom sekty drogu a ňou je fiktívny krst "Duchom svätým". V skutočnosti ide iba o manipulačnú techniku, ktorú používajú tiež budhistickí guruovia, aby prilákali svojich členov

noja - Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 8:43

tiež by som chcel ragovať na váš príspevok. Chcem sa vás na niečo spýtať. Veríte v Boha? Ak nie v Boha, tak čomu veríte?

Peter - Admin - Re: Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 11:05

Prepáčte, ale vidieť,
že nie ste duševne zdravý (kvôli Vašej otázke),
vidieť, že pochádzate z KS Milosť a pastorovia Vám vymyli mozog.

Samozrejme, že verím v Boha, veď táto stránka kresťanská.

pravda - Re: Re: Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 15:08

je rok 2012 a riešite tu otázku kto v čo akým spôsobom verí ?... :D .... riešte hlad, chudobu, problemi ..... niekto to rieši cez hmotu... a niekto cez duchovne založený život.... akým právom sa staráte do toho kto si aku cestu vybral ? ... aj vy ste mali právo si vybrať svojú cestu a pohlad na život ... prečo sa tak moc snažite brániť svoju pravdu a nedať ostatným šancu sa tiež nájsť ?... nehajte ľudí žiť ... tak či tak pravda si každého nájde... Boh nás má všetkych rád... celá táto téma je o človeku , ktorí chce spraviť svoju vôlu... nie Božiu.... Boh vám to snad neprikázal :D .... prajem každému aby sa spoliehal na slová v biblií ... ten kto nikdy nebol v zbore Milosť a ma reči... tak nemože mať pravdu lebo nemá osobnú skusenosť , ktorá je zkreslená osobnými pocitmi hnevu .. a hnev vás núti isť vždy proti " niečomu " ....

noja - Re: Re: Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 23:02

no podla vasich urazlivych az nenavistnych komentarov by som to nepovedal. Nasim zakladom viery je Bozie slovo- Biblia. Aky mate vy zdroj? Akeho ste vierovyznania, evanjelik, katolik? Ked som sa obrátil z hriešneho žovota tak som si kupil bibliu a to slovo ku mne tak silno hovorilo že som jednoducho zanechal rimsko katolicku cirkev a jej tradíciu a sam som si nasiel krestanský zbor kde je zakladom Božie slovo. Iný ne bol ,len milosť :) A chvala Bohu za tento zbor, je pre mnohých ludí ktorí hladaju Boha velkým požehnaním. Vidim to na ich životoch, su premenené k lepsiemu. Nikdy som v kostole nepocitil Boziu pritomnosť, ale tu kde ludia uctievaju Boha v duchu a pravde som to zažil a uplne ma to zmenilo - samozrejme k lepriemu :) Boh je živý a koná, chvala mu za to! Prajem to aj vám aby ste zažili to že boh je živý a koná tam kde mu to ludia umožnia , kde ho ludia uctievaju podla jeho slova. V kostole kde su modly sa to stať nemoze lebo to je prostredie kde sa Duch Boží nemoze citit dobre. Majte sa dobre, spoznajte pravdu a pravda vás vyslobodí .

Pavol - Re: Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 15:35

Si ma rozosmial. Naozaj si naivný. Čítaj si pozorne jeho dobré články.

Pavol - Re: Re: Re: Re: sekta?

3. 4. 2012 15:36

Pre NOJA

slamka - Re: Re: sekta?

15. 7. 2012 21:33

uz len podla vasho vyjadrenia vidno co mate v srdci, ze nemate vztah s Jezisom..ak nazvete ludí retardovanymi a zmanipulovanými, kde je vasa láska podla ktorej spoznat krestana???? a este k tomu tvrdeniu " clena" milosti... je rozdiel posvacovat sa a prestat hresit vdaka viere v Bozí dar Jezisovej obety na krizi a tvrdenia ze hreste kludne dalej....precitajte si Bibliu konecne a potom rozsudzujte s laskou...Jezis miluje ludi a chce ist zachranit nie nicit, zabijat, sudit...nepripomina vam to niekoho? ste ako faraoni za cias Jezisa..ti sa spravali presne rovnako...hladajte a da sa Vam najst...budte pozehnani

Pavol - Re: sekta?

3. 4. 2012 15:30

Ej, ej, ej... Kto tu kritizuje? Ja som Božie dieťa, ktoré chodilo do KS Milosti a vďaka Pánovi ma vyviedol odtiaľ. Prekvapený si? Veľmi dobre poznám Bibliu. Nie je to celkom pravda, že žijete podľa Božieho slova. Ja kážem evanjelium Ježiša Krista nespaseným, kde ma Pán pošle a nie cirkev. Osobne svedčím PRAVDU. Tvoja cirkev /zbor/ posiela súrodencov propagovať evanjelium „cirkvi“ , len aby ste sa pýšili, ako rastú cirkvi v mestách, bez toho, aby ste hlásali Božiu lásku. Je to smutné, že vy vyvyšujete cirkev a nie Ježiša Krista. Sa chválite, že vaša cirkev je najlepšia. Kážete len a len o prosperite... Žiadna Kristova láska! Nikde nie je nikde napísané, že by apoštoli prosperovali, ba boli v súžení a zvestovali Ježiša Krista s láskou.
Citujem Myybyiho: Tvoje problémy pravdepodobne trvajú naďalej. Skôr si myslím, že si niekde robil a aj naďalej robíš chybu.
Myybyi neprávom obviňuje Milana. Ako môže obviňovať ho, že robil a naďalej robí chyby?!?! Myybyi nie je sudca ale Pán! Milan bol tak ako ja hypnozizovaný a manipulovaný „sladkými rečami“ o dávaní desiatkov , ktoré používajú verše z Malachiáša. Biblia jasne ukazuje, že Ježiš Kristus ani ranná cirkev neučila kresťanov dávať desiatky a už vôbec nikdy k podpore desiatkov necitovala verše z Malachiáša. Tým kazateľom, ktorí používajú kliatbu kvôli neplateniu desiatkov z proroctva Malachiáša k obviňovaniu, je nutné pripomenúť Božie varovanie z 2 J9 „Kto zachádza ďalej a nezostáva v učení Kristovej, nemá Boha...“