Choď na obsah Choď na menu

Prosba o pomoc – zrušiť sektu Kresťanské spoločenstvo milosť

11. 3. 2012

Kto z vás má príbuzného alebo známeho právnika, navrhnite mu, aby sa začal dobrovoľne venovať sekte KS milosť.

Dobré by bolo, aby sa našiel nejaký právnik,

ktorý by bol ochotný vybavovať a chodiť po súdoch,

s cieľom právnou cestou dostať pastorov KS milosť za mreže, nakoľko páchajú vážne trestné činy ubližovania na psychickom zdraví členov sekty.

***********

úryvky z diskusie:

Bývalá členka sekty

Ja som chodila do KS MILOST do Lipt.Mikulasa.Znicilo mi to rodinu,zdravie.ja sama som padla na dno a na urcity cas som prestala verit v Boha.doteraz sa z toho spamatavam.a nie som sama.poznam vela rodin,ktore takto znicili.su to vlci v ovcom ruchu.Keby sa nasiel pravnik a skupina ludi,ktora zariadi to,aby zanikli a poniesli si nasledky+verejna potupa.tak ako oni potupovali svojich clenov.

***********

Admin:

Vlado Vy ste úbohá, zblúdenia, pomýlená a zmanipulovaná duša.
I keď Váš psychický stav, nie je na psychopatologickej úrovni (ako u iných členov), aj napriek tomu ste psychicky zmanipulovaný

S veľkou hrdosťou sa Vlado chválite, že prispievate peniaze do sekty.
Tak to je teda naozaj veľmi na „chválu“!
A len tak náhodou nemáte ženu a deti?
Nehladujú Vám náhodou žena a deti netrpia od hladu, a majú si čo primerané obliesť
z dôvodu, že prispievate veľké peniaze na sektu?

A Vlado nehanbíte sa, že prispievate na blahobyt svojich pastorov, ktorí žijú v nepochopiteľnom prepychu?
Vy ste otrok ktorý pracuje na pána – pastora, aby mohol žiť v blahobyte

Hovoríte, že tie príspevky od členov sekty sú falošné – to je ale len Váš zmanipulovaný názor.
Ja Vám veru môžem povedať len jedno: Kto by mal motiváciu
a čas na falšovanie príspevkov?
Je skutočne nereálne, aby niekto mal čas, chuť a motiváciu falšovať tie príspevky.
A navyše aj zo svojho terminálu vidím, že každý príspevok retardovaného člena má inú IP adresu

Príspevky sú na 100% pravé a autentické!!!!
***
A Vlado nie ste náhodou Vy ten úbohý zmanipulovaný úbožiak, ktorý ma chcel udať na políciu, kvôli tomu, že ohlasujem o sekte pravdu?

***********

Admin:

Nuž ja mám zo života jednu skúsenosť: treba byť skeptický.
Tak po prvé nemôžem si byť istý či to čo tu píšete je naozaj pravdivé, či to nie je zámerne vymyslené.
Ak by to aj bolo s princípu pravdivé, rozhodne by Vaše svedectvo nebolo celkom objektívne pretože KS Milosť je známa manipuláciou.
inak samozrejme; ako som aj v iných príspevkoch písal nie v celej ks milosť sú pastori rovnakí, ks milosť má veľa pastorov, nie všetci sú možno takí cynici, niektorí môžu byť RELATÍVNE SLUŠNÍ - o tom som písal aj v jednom z predchádzajúcich príspevkov.
Inak na základe charizmy poznania a múdrosti mi Pán Boh pomohol nájsť aj tie najtajnejšie taktiky pastorov o psychologickej manipulácii - konkrétne myslím o falošnom Duchu Svätom - bohužiaľ nemám čas o týchto veciach podrobnejšie písať
Oľga Vy síce môžete mať všeliake pekné citové a emocionálne zážitky z KS milosť, môžu sa v ňom ľudia psychologicky zmeniť k lepšiemu, avšak to neide o skutočné kresťanské obrátenie, to nemá s Pánom Bohom nič spoločné, je to len psychologické úroveň, nie náboženská Božia úroveň milosti
Nedajte sa manipulovať v sekte, úbohá duša

***********

čleka ks milost
(olga, 11. 12. 2011 9:34)

som členkov KS MILOST už 5 rokov. KS MILOST je jedina prava viera. My mame istotu spasenia.Za dobre skutky sa nedostaneš do neba , čiže my možeme aj hrešiť. Stači ak budeme presviečať ludi aby sa pridali k nam ,,aby sas zaregistrovali,, odovzdavali desiatky,Tak nam to hovory saš pastor. haleluja haleluja...

***********

členka sekty

(anna, 13. 9. 2012 18:59)
konečne to katolikom niekto vysvetlil.Ved oni su už aj tak zatrateny.Istotu spasenia najdete len v KS Milost. Touto cestou by som Vas chcel poprosit aby ste sa pridali k nam a podporili nas k registracii

**************************************************

Zo sekty KS milosť mi omylom poslali automatickým generátorom emailov nasledovný email o svojej vlastnej kritike:

Zdravíme Vás,

členov, fanúšikov a podporovateľov KS Milosť. Radi by sme Vás oboznámili s tým, že dnes, dňa 15. augusta prebiehala diskusia o našom spoločenstve v relácii Zaostrené na rádiu Lumen. Pozývame Vás vypočuť si celú reláciu. Od samého začiatku, až do konca. Hoci bola relácia vysielaná na rádiu Lumen, bola objektívna a zahŕňala všetky potrebné a objektívne fakty. Bolo by dobré, aby ste si spomínanú reláciu vypočuli, môžete tak spraviť pomocou nižšie uvedených linkov.

Link 1 - nezostrihaná nahrávka (obsahuje piesne v relácii), download: http://bit.ly/18CAR1h , http://bit.ly/1cVydIV
Link 2 - upravená nahrávka (neobsahuje piesne v relácii), download: http://bit.ly/12e0owT , http://bit.ly/13HTPQJ

V relácii diskutujú: bývalá členka kresťanského spoločenstva Milosť Michaela, jeden zo súčasných pastorov v Nitre Milan Dupan, riaditeľ cirkevného odboru Ministerstva kultúry Slovenskej republiky Dr. Ján Juran a zástupkyňa občianskeho združenia Integra centra prevencie v oblasti siekt Mgr. Ivana Škotová.

Prajeme pekný deň. S pozdravom,
Milosť - Kresťanské spoločenstvo

--
Na tento e-mail prosím neodpovedajte, je generovaný automaticky.

Prečítajte si aj ďalšie články, kliknite sem

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Peter - Admin - Re: KS MILOST a nikto iny 5HLHD

7. 2. 2013 18:27

Fúha, veľmi "inteligentný" príspevok hodný psychiatrického vyšetrenia. Prečo tí nešťastní pastori urobili z teba psychicky chorého?

P.V. - Vážený žádající o právní pomoc

26. 7. 2012 1:21

Vážený žádající o právní pomoc, nedivím se, že nikdo z kolegů nechce se zabývat Vaší představou vedení právních sporů, protože je si zřejmě vědom, že Váš požadavek je vágně nezpůsobilý. Pokud není v úmyslu dané sekty nebo náboženské skupiny překročit zákonnou normu v podobě trestního činu. Vaše zaujatost spíše prozrazuje, že se nedokážete vyrovnat s jinou skupinou lidí, která má právo svobodně projevovat názory, sdružovat se, tak jak je to stanoveno listinou základních práv a svobod (zkrátka řečeno svobodu náboženského vyznání). Vaše nařčení o ubližování na psychické stránce osobnosti, nelze klasifikovat jako opodstatnitelné proto, aby, jste někomu osobně vyhrožoval odnětím svobody („pastorov KS“). Proto Vás s uctivosti žádám, aby jste vážil slov, které jsou v rovině manipulativní, výhružné a ve smyslu šíření pomluv.

Peter - Admin - Re: Vážený žádající o právní pomoc

26. 7. 2012 11:38

Vážený pán právnik trochu ste sa prezradili s prehnanou zaujatosťou voči KS Milosť.
Máte na túto sektu podozrivo pozitívny názor, preto usudzujem, že Vy ste platený obhájca, ktorého si zaplatila sekta pre svoju obhajobu.

Ak je tomu naozaj tak, že robíte takúto špinavú prácu, tak potom Vás Pán Boh pre svoju spravodlivosť potrestá! To Vám môžem naozaj zaručiť!
Radím Vám vzdajte sa tejto špinavej činnosti, kým nie je neskoro! Dajte si poradiť!

Odborný posudok psychiatra a psychológa môže posúdiť sudca ako trestný čin!! Len je potrebné, aby sa tejto problematike venovalo organizovane viacero právnikov.
Ďalšia vec: pastori kradnú peniaze od členov sekty, manipulatívne vydierajú členov sekty, aby dávali peniaze. Odborným posudkom psychológa nie je problém dokázať, že peniaze podávali členovia sekty nedobrovoľne – na základe manipulácie!!

A navyše pán právnik ste hrozný ale naozaj hrozný cynik!!!!
Okrádanie zmanipulovaných členov sekty a patologické ubližovanie na psychickom zdraví označujete ako slobodu náboženskeho vyznania!
Dajte si pozor, aby Vás Pán Boh za takého rúhanie poriadne nepotrestal!!!

A kde ste nabrali takú nehoráznu drzosť, že obsah tejto stránky „vyhrážny“ a „manipulatívny“?!?!?!
Kde sa vo Vás nabralo toľko opovážlivej a nehoráznej drzosti?
Ste snáď diablov syn a posol satana?!?!?!?!
Väčšieho hriechu od takéhoto nie je!!
To je do neba volajúci hriech!!
Ospravedlňte sa Pánu Bohu sa takýto hriech, pretože inak na Vás doľahne veľký trest a nešťastie od Pána Boha!!! A nemám nad tým najmenšej pochybnosti!!!

Oľga - Re: Re: Vážený žádající o právní pomoc

1. 2. 2013 12:52

Vy sa niekomu vyhrážate Bohom? Čo ste Vy, že rozhodujete za Boha všemohuceho? Každy, kto nesúhlasí s Vami je psychicky retardovaný, a zhypnotizovaný a neviem aký blbec. Z Vašich príspevkov sršia nadávky, zlosť a nenávisť. Takto sa choval Ježiš, keď chodil po zemi, alebo v Biblii snáď Boh nadáva ľuďom do všelijakých.....? ako to robíte Vy? Je mi z Vás na grc, ani sa na Vaše príspevky nedá nijako odpovedať. Tu nadávate ľuďom do služobníkov satana, ale v prvom rade satan sa chová hrubo, nadáva, rozširuje nenávisť, atď. ako to robíte Vy! Vy ste ten služobník! Boh je v prvom rade láska a milosť, Boh upravuje vzťahy, do srdca človeka vysiela lásku a ten ju posiela ďalej a káže dobrú správu - to je evanjelium a nie čo tu propagujete Vy. 100 krát Vám fuj!!

Peter - Admin - Vážená sestra,

1. 2. 2013 19:39

hádam len nesúhlasíte s tým, že pastori psychicky decimujú členov sekty! Chcel som len upozorniť na tento problém.
A nie je náhodou skôr vo Vás nenávisť?

Juliana Habeková - správa pre Petra

13. 1. 2013 17:26

Zdravim Ta Peter ! Cítam tu tvoje názory sú velmi odvážne , ale bohužial nepresné a posobia na mna ako na (všeobecného -katolíckeho) kresťana velmi stresujúco, neviem či si prespal dobu alebo nemáš dostatok informacií, ale mal by si sa tým rýchlo začať zaoberať....v súčasnej dobe je charismatická cirkev ako celok medzinárodne pozitívne akceptovaná aj katolickou a evnielickou cirkvou, teda konkrétne pastormi, laikmi, evanielistami ,ktorí sa snažia o budovanie a rast cirkví, zborov a denominacií...nie siekt! Napokon ja sama som začala chodiť v r. 2004 do charismarickeho katolickeho zboru pri Dome Sv. Martina, ktorú založili dvaja pastori s povolením Bratislavského arcibiskupského úradu, dalej začali robiť " kampan Ježiš" a chodili evaielizovať po dedinach ,mestách spolu s aj dobrovolníkmi kanzmi , začali a išli presne v šlapajách prebudeneckej Metodistickej cirkevi z 18.str.,ktorej zakladatelmi boli anglikanskí kanzi John a Charles Wesley toto prebudenie katolickej cirkvi a zborov sa začalo diať vdaka dvom odvažnym ľudom M. Tomašík a B. Skripek, ktorí prijali zakladné biblické pravdy a prvky budovania Cirkvi ako tela Kristovho, ktore prevzali od zahraničných pastorov charismatických a letničných cirkví, dalej takisto vznikali na Slovensku aj iné charizmaticke letničné zbory na Slovensku, zbor pri Dome Sv. Martina začal pozývať a spolupracovať s inými pastoromi takto vznikla napr. velmi kvalitná a osožná asi 10-ročná spolupráca s pastorom Ad de Bruin- holandan, zastupitel charismatickej- letničnej cirkvi( 7 rokov pred príchodom na Slovensko strávil evanielizaciu vtedy bojovej Ugande, hovorí, že Uganda bola predpríprava na službu na Slov. )a dokonca si dovolím tvrdiť, že konkrétne prebudil a ovplyvnil vťahy vo vnutri katolickej cirkvi, ktore vrcholia dnešnymi kauzami J.Sokol a Bezák , kde dochádza viditeľnému rozdelovaniu, ale zároveň k oslobodzovaniu sa od škodcov a ničiteľov akí boli a sú v každej cirkvi už od počiatku ... Dalej jeho priatelom sa stal tiež knaz J. Buc, ktorý vdaka Ad de Bruin a hlavne Božiemu vedeniu rýchle pochopil doležitosť Chariziem Ducha Sv., preto začal teda tento knaz (momentalne vykon. riaditel Lux)zachranovať mládež na školách, a to tak, že realizuje kurzy " Vyliatie Ducha Sv." pretože by sa mnoho mladych ludí nedostalo na tradičnú birmovku podla mojho názoru koli masívneho démonického posobeni dnešnej doby , ja som osobne zažila toto vyliatie charizmatické pomazanie od knaza J . Buca priatela pastora Ade De Bruina, tyžden pred oficialnou birmovkou na , ktorej ma mal pomazať J. Sokol...jemu som sa vyhla bol tam aj iny biskup, ale nič som pri tom pomazaní už nepocítila, mala som už prítomné dary Ducha Sv. z pomazania z kurzu Vyliat. D.Sv. s knazom J. Buca a odvtedy som začala hovoriť novými jazykmi.... Na to či by som ich získla počas birmovky chcem povedať len toľko. Podľa mojho názoru ak niekto ako napr. knaz, pastor, laik a iní v službe , ktorú zastupujú nemá jú živý vzťah s Duchom Sv. takýto služobník funguje len ako bábka svojich záujmov, Boh Vám nemože cez takúto osobu ani nič odovzdať a služba sa potom uberá zlým smerom.... Ja som mala osobnú milosť, že som mohla stretnúť a byť pomazaná Duchom Sv. osobou, ktorá slúži Bohu srdcom v cirkvi a v dobe- čase kedy katolícka cirkev ma stále čo prebudovávať a vaľa dohánať ....dovolím si tvrdiť, že práve vdaka charismatickej cirkvi bude moct postupne jednotlivo prebehnúť celosvetové oslobodenie tradičnej katolíckej a evanielickej cirkvi.... Kat. knaz J.Búc, hovorí novými jazykmi Ducha Sv. zrejme odvtedy čo na neho položil ruky Ade de Bruin a považuje ich nadalej za doležité na budovanie seba a služby...vdaka tejto Božej posile-chariziem D. Sv. okrem iných služieb može materiálne zabezpečovať chod piatich detských domov na Ukrajine....Milý Peter prajem nech Ti dá pochopiť Duch Sv. aj iné súvislosti Tvoja sestra v Kristovi Juliana.

Peter - Admin - Re: správa pre Petra

14. 1. 2013 12:43

Zdravím Juliana
veľmi podrobne som Vám odpovedal tu na odkaze tak si to vážte
a poctivo prečítajte vrátane linkov
https://vierafilozofia.estranky.sk/clanky/clanky/dar-jazykov-prava-viera.html

Zdeno - členka ks milost

14. 1. 2013 11:56

Jedina prava viera je v ks MILOST ,,Ostatny su zatrateny,,,HALELUJA,,HALELUJA

Peter - Admin - Re: členka ks milost

14. 1. 2013 12:27

úbohý mentálne postihnutý člen KS milosť.
čo to len z Teba tí pastori urobili?
Veď píšeš hlúposti, hovoríš úplne z cesty
Členka KS milosť s menom Zdeno?
Aj aj celkovo obsah príspevku je psychopatický

Oľga, členka KS Milosť - Peter

10. 1. 2013 12:16

Presne som vedela, že si musel chodiť do Milosti, keď som začala čítať Tvoje, ani neviem ako mám nazvať tieto články, alebo lepšie povedané je to Tvoja vylievaná zlosť a nenávisť, pretože Ťa niekto urazil, alebo si počul kázeň, že pred Bohom sa musíš pokoriť, ponížiť a opustiť hriechy, lebo ináč nebudeš spasený-zachránený. Asi si moc hriešny človek, a podľa týchto ohováraní /je mi z nich zle, tak by som sa nevyjadrovala ani o najhoršom človeku, lebo Boh hovorí: modlite sa za svojho nepriateľa a dokonca ho milujte/ môžem naisto povedať, že je to tak. Nechcela by som sa stretnúť s Tebou. Teba žerú hlavne peniaze. Vieš vôbec kto koľko dáva? A koľko si dával Ty? Ja dávam, len toľko, koľko mi peňaženka dovolí - 2-10 E. Je to veľa? Ale dala by som s veľkou láskou aj viac, predsa sa platí nájom, elektrika, kúrenie, ak si zavoláme nejakého pastora zo zahraničia, tak mu musíme zaplatiť letenku, ubytovanie, atď. Ale načerpám veľa sily, energie do života, netrpíme depresiami, biedou, chudobou, Boh ma zmenil - dal mi pokoj na tele, na duši. Nie som výbušná, milujem ľudí, pomáham im aj zvieratám, proste milujem všetko čo Boh stvoril, lebo je úžasný, ďakujem mu za Ježiša Krista, lebo cez neho mám prístup k Bohu a mám vypočuté modlitby. Modlíme sa za chorých a mnohí z nich, tí ktorí uverili v Ježišovu moc, boli uzdravení. Rok býva u mňa 1 starý pán, ktorý by bol zamrzol vo svojej drevenici. Bol špinavý, zanedbaný, pil, tak som ho umyla, vyprala všetky veci, aby mohol bývať u mňa. Boh ho úplne uzdravil z alkoholu, zmenil ho - dal mu pokoj-nehundre, nenadáva a rôzne iné veci. Úžasný je náš Boh. Ale keby BOH nezmenil moje srdce a nedal mi svoju lásku do srdca nikdy by som to neurobila, ani nezvládla. Myslíš si, že som preto retardovaná? Bodaj by bolo viacej takých ľudí retardovaných. Neviem, či Bohoslužba konaná podľa Božieho slova je hypnoza. Všetci pastori žijú jeden normálny život, deti vychovávajú prísne a ja tie deti milujem. Sú úžasné - sú to Božie deti. Žiadny pastor nežije nadpriemerne, majú úvery, pracujú a hlavne sa musia stále vzdelávať v Božom slove, lebo sú to služobníci Boha. Ja som radova členka, ale som služobnica Boha, Ježiša Krista a Boh ma rôzne odmeňuje.Nikdy som nemala také dobré vzťahy s rodinou ako teraz, svojej rodine žehnám a milujem ich viac ako predtým. Keď sa rozprávam s ľuďmi a vidím akí sú utrápení, chorí a nešťastní, tak ma bolí srdce a vždy ďakujem Bohu, že je so všetkými, ktorí sú v zbore, naplňa nás radosťou, láskou a chodíme vždy usmiatí. Tak Ti prajem, aby si si otvoril srdce Bohu a dovolil Ježišovi Kristovi, aby ho zmenil a začneš žiť pokojný život bez zlosti a nenávisti.

Peter - Admin - Re: Peter

10. 1. 2013 19:46

Nuž ja mám zo života jednu skúsenosť: treba byť skeptický.
Tak po prvé nemôžem si byť istý či to čo tu píšete je naozaj pravdivé, či to nie je zámerne vymyslené.
Ak by to aj bolo s princípu pravdivé, rozhodne by Vaše svedectvo nebolo celkom objektívne pretože KS Milosť je známa manipuláciou.
inak samozrejme; ako som aj v iných príspevkoch písal nie v celej ks milosť sú pastori rovnakí, ks milosť má veľa pastorov, nie všetci sú možno takí cynici, niektorí môžu byť RELATÍVNE SLUŠNÍ - o tom som písal aj v jednom z predchádzajúcich príspevkov.
Inak na základe charizmy poznania a múdrosti mi Pán Boh pomohol nájsť aj tie najtajnejšie taktiky pastorov o psychologickej manipulácii - konkrétne myslím o falošnom Duchu Svätom - bohužiaľ nemám čas o týchto veciach podrobnejšie písať
Oľga Vy síce môžete mať všeliake pekné citové a emocionálne zážitky z KS milosť, môžu sa v ňom ľudia psychologicky zmeniť k lepšiemu, avšak to neide o skutočné kresťanské obrátenie, to nemá s Pánom Bohom nič spoločné, je to len psychologické úroveň, nie náboženská Božia úroveň milosti
Nedajte sa manipulovať v sekte, úbohá duša

člen ks milost - podporte nas k registracii

10. 1. 2013 18:48

Olga,musim s tebov suhlasit .Dufam že nas bude stale viac a viac a že nas konečne zaregistruju.Touto cestou by som chcel vyzvat občanov ,aby sa pridali k nam a podporili nas k registraciii Ja osobne som členom ks milost už dva roky a od tej doby sa my zmenil život,,,Od tej doby som nebol chory a začalo sa my darit v praci hoci mam len 20 rokov

člen ks milost - prozba o pomoc

19. 8. 2012 16:14

konečne rozumna reč,jan teraz si im to naložil katolikom.Mali by sme sa spoit a spoločnymy silamy zničit katolikov a podporit našich pastorov a nazbierat nazbierat čim najviac podpisov k registracii,,, haleluja ,,haleluja

Peter - Admin - Re: Retardácia

10. 9. 2012 15:31

Tento príspevok retardovaného a zmanipulovaného člena KS Milosť hovorí za všetko

pgjg - Re: prozba o pomoc

12. 11. 2012 19:39

ti jeden ***** nepis tu hovadiny, ubohy idiot!

Michal - zbierka hluposti?

24. 10. 2012 1:19

Neviem co je toto za stranku, ale nedocital som sa tu zatial nic len hluposti. Neviem kam na to chodite, ludkovia.

NESUDTE CO NEPOZNATE!

Ja do KS Milost nepatrim, ale poznam to, a je to v sulade s Bibliou. A to spolocenstvo rastie, aj bude rast, pretoze ho zehna zivy Boh v ktoreho veria.

Kto sa ale zaslepene klania kadejakym socham, tak ten sa tomu urcite nerozumie :(

Pre Vlada - Registrácia

26. 9. 2012 9:31

Re: Kresťania katolíci šíria klamstvá
(anna, 13. 9. 2012 18:59)
konečne to katolikom niekto vysvetlil.Ved oni su už aj tak zatrateny.Istotu spasenia najdete len v KS Milost. Touto cestou by som Vas chcel poprosit aby ste sa pridali k nam a podporili nas k registracii
**************************************************

Vlado, tu je kopírovaný príspevok a vysvetlite mi, ako ste na to prišli, že istotu spasenia nájdeme len v Milosti a inde nie? V Biblii nikdy nenájdeme o Milosti ani o podpore k registrácii. Vaším cieľom je čo najviac získať ľudí do vašej cirkvi, len aby ste ukázali, že ste "naj", bez toho, aby ste nasledovali k Ježišovi.

Pre Vlada - Re: Registrácia

4. 10. 2012 7:18

Vlado, nato túto otázku nevieš odpovedať? Je mi ťa ľúto, že si zaslepený cirkvou KS, ktorá neriadi sa podľa Písma.

Jan - V anglicku nie je ziadny problem zo sektami.....

19. 8. 2012 12:24

Mali by sme sa vazne zamysliet nad nasou post-komunistickou krajinou a nad katolickou herarchiou ktora je ozaj vaznou sektou.Vatikan vladne svetu nacele s papezom ktoreho nominoval satan.V anglicku su rozne nabozenstva doslovne sekty a maju slobodnu volu prejavovat svoje nabozenstva.Ale co je sekta?Nemut vodu pokial nepoznas ty pravdu krasny Peto a ostatny bludari.Zaiste KS Milost nie je sekta le je zalozena na bilickej pravde........

Peter - Admin - Mentálna retardácia

10. 9. 2012 15:29

Ján, v príspevku píšete totálne hlúposti, hovoríte úplne s cesty.
Je mi Vás úprimne ľúto.
Ako Vám len ublížili zneužívaním hybnózy tí pekelní kriminálnici - pastori z KS milosť